E-knjige

Ponudba

Razvoj e-knjig se tudi v Sloveniji nadaljuje. S svojo priročno uporabo in dostopno ceno bodo e-knjige v naslednjih letih zagotovo predstavljale opazen delež v prodaji.

Podjetje Tidis,, d.o.o. se že nekaj let ukvarja z izdelavo knjig v elektronski obliki. Naši prvi začetki na tem področju segajo v leto 2011, in sicer na področje tehnične izvedbe prve slovenske e-knjigarne, pa do številnih knjižnih izvodov v elektronski obliki v zadnjih dveh letih. Danes je sicer na trgu veliko knjig v (preprostem) pdf formatu, manj pa je tistih, ki ustrezajo zahtevam elektronske knjige (npr. ePub format, kot najuniverzalnejša in najprijaznejša izvedba e-knjige). ePub format se samodejno prilagaja bralni napravi in omogoča bralcu, da prilagodi zaslon svojim željam in potrebam.

Naše podjetje razpolaga z vso potrebno tehnično opremo, znanjem in z izkušnjami za izdelavo knjige v ustreznem formatu elektronske knjige (npr. ePub).

E-knjige testiramo z naslednjimi bralnimi napravami:
bralniki e-knjig, tablice Android, iPad in na Windows delovnih postajah.

Ponujamo vam izdelavo e-knjig v ePub formatu in pdf formatu iz elektronskih projektnih datotek InDesign, tiskanih knjig s skeniranjem in OCR obdelavo ter drugih elektronskih datotek.

Cena za posamezno knjižno enoto je odvisna od števila strani, števila slik in tabel, ter se giblje od 74,85 EUR oz. po dogovoru. Vsako deseto e-knjigo digitaliziramo brezplačno.

Veseli bomo, če boste z nami kontaktirali na e-mail info@tidis.si ali na
tel. 03 781 80 48. Informacije najdete tudi na naši spletni strani http://www.tidis.si/.